Cerita-ceriti!

Dah lama x mengunjungi blog ku ini serta mencatat cerita-cerita duka ataupun suka... sebenarnya x baik perkara yg hendak diceritakan. Kesibukan tugas harian di pejabat membuatkan aku tidak punya byk masa lg utk melayari internet. Bila balik ke rumah, diri ini hanya ingin merehatkan diri dan minda.... Sejak akhir-akhir ini rasanya badan pun kurang sihat sikit... x tau lah kenapa, tp kepala asyik pening aje & rasanya badan semakin susut... ramai yg dah perasan yg diri ini semakin kurus. Sejak akhir2 ni memang makan sgt kurang. Dinner jauh sekali, kalau makan pun, bila rasa lapar sgt, sekadar mengalas perut supaya dapat tido, breakfast pun x mcm dulu, ala kadar saja, sekadar mengalas perut utk meneruskan tugas2 di pejabat. Lunch, tengok lauk yg disediakan caterer langsung tidak menarik selera, so ala kadar jg mkn supaya perut x kosong.

Hem, x tau lah... mungkin disebabkan tinggal berseorangan sekarang ini, yg mungkin menjadi penyebab kepada berkurangnya selera makan ku.

Ok apa lg nak cerita, keje.... memang penat, penat badan & fikiran... sekarang task bertambah satu lg... one head 3 hats.... x ke keje gler.... semua nk kena buat, bkn blh tangguh.... tangan ada 2 aje... so sometimes have to switch on & off my mind from one task to the other immediately... sikit lg maunya short-circuit....

Ok ler... tadi baru melawat kawasan... jaga maintenance of the building pulak (new task) ..... so nak kena stop here, need to instruct my supervisor to buat keje pulak... kang lambat2 kang kena complaint pulak ngan safety dept....

Comments

Popular posts from this blog

GraNdSonS

This Time

WHEN DO YOU KNOW YOU HAVE HAD ENOUGH