HATIKU BERBUNGA-BUNGA JUGA

Just finished reading my niece's blog yg titlenya HATI BERBUNGA-BUNGA.... Yes, hatiku berbunga-bunga juga hari ini. Nothing much actually. This morning masuk ofis, spt biasa sambil breakfast buka FB kejap, tgk ada apa2 msg or new status update... hemm betul ada, so i started to reply those comments, suddenly one of the status tu makin rancak, bertalu-talu comment & reply yg masuk... yang best nyer dari kawan2 sekolah, kawan sekolah rendah hingga form 3.... seronok pulak bercerita. Kisah manis zaman persekolahan & citer kehidupan masa kini. So we promise to arrange a meeting after raya... hopefully this will be materialised sbb dh rindu sgt ngan kekawan ni... esp. the girls, yg guys tu mmg masa skolah jarang sekali bertegur-sapa... tp tiba-tiba bila di halaman FB, bkn main rancak & mesra sekali.... Itulah....


Oh by the way.... i am having migrane most everyday now.... takkan nk keep taking pain killer kan.... so sometimes kalau blh tanggung, ku biarkan sahaja.


Anyway, still hati berbunga-bunga di hari Jumaat yg indah ini... hopefully can meet them all soon. I will arrange it, insyaAllah.

Comments

Cahaya Pecinta said…
salam makcik ku cayang..
berbunga juga ey?? sgt sukkkee!!! tapi mcm biasalah lpas berbunga, mesti ada sumthing yg buat mcm mendung sket kan? Apepun, itulah asam garam kehidupan, ada masa mendung.. kejap lg pelangi pula.. Mudah2an Cikcah sentiasa dlm RahmatNya & diberi kekuatan. Jgn lah selalu sgt mkn pain killer. Try this method:
Read Al-Fatihah (1 x)
Read Surah Al-Ikhlas (3 x)
Read Surah Yassin ayat ke 58 “Sala mun Qaulan Minrabbirrahim” (3 x)
Read Selawat Nabi (3 x)
taken from: http://chromosome.wordpress.com/2009/08/11/ubat-sakit-migrain-ayat-al-quran/
Lyana's Mum said…
Betul kakak, tiba-tiba bunga layu dijambangan..... tp kejap aje, x kan ku biarkan ianya lama layu!

Popular posts from this blog

GraNdSonS

This Time

WHEN DO YOU KNOW YOU HAVE HAD ENOUGH